1. Home › 
  2. › 
  3. Advisering van de klant in zijn zoektocht naar een gepast hypothecair krediet

Advisering van de klant in zijn zoektocht naar een gepast hypothecair krediet

Het doel van de opleiding is om:

Deze opleiding bestaat uit een E-learning en een live webinar. Het vooraf volledig afleggen van de E-learning is essentieel om het live webinar te kunnen volgen.

Categorie Financieel
Niveau Advanced
Leervorm Live Webinar
Hybride

Bijscholingsuren Hypothecaire kredieten: 3u sectorspecifiek

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 500176 bijscholing hypothecaire kredieten

Doelgroep

De opleiding kan door verschillende doelgroepen worden gevolgd:

Vereiste voorkennis

Advanced level opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Voorbereiding: Deze opleiding vereist een grondige voorbereiding op het interactief moment aan de hand van een E-learning.
 

 

Programma

INHOUD

Deze opleiding bestaat uit een E-learning en een live webinar. Het vooraf volledig afleggen van de E-learning is essentieel om het live webinar te kunnen volgen. Denk jij al de nodige voorkennis te hebben? Toets je kennis af aan de hand van een preassessment op de eerste pagina van de E-learning.

E-learning (duurtijd 1 uur)

Live webinar (duurtijd 2 lesuren)

 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Hybride

Tijdens onze hybride opleidingen combineren we zelfstudie (E-learning) met een interactieve component (klassikale opleiding of live webinar). Tijdens de interactieve sessie ligt de focus op het inoefenen van de materie en het werken met cases uit de praktijk.

Opleidingsmateriaal:

Docenten

Walter Juul L Van Praet
Credits
Personal development