1. Home › 
  2. › 
  3. Anti Money Laundering (AML) en Know your Customer (KYC) in de relatie en contacten met klanten

Anti Money Laundering (AML) en Know your Customer (KYC) in de relatie en contacten met klanten

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Ontdek in deze brochure alvast meer informatie over hoe banken als gatekeepers in de strijd tegen witwassen functioneren: Klik hier.

Niveau Basic
Type opleiding Live Webinar

Punten

  • Verzekeringen: 3 p/u
  • Bank: 3 p/u
  • Compliance: 3 p/u

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 700.010
600.013

Beschikbare data

24/05/2022 - 09:00u - 12:30u - Anti Money Laundering (AML) en Know Your Customer (KYC) in de relatie en contacten met klanten

Ik schrijf mij in

Volzet

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic level: Een basiskennis van AML en KYC regelgeving is vereist. Bij voorkeur heeft u de e-learning ‘ De strijd tegen witwassen (AML) en terrorismefinanciering' doorlopen.

Programma

Inhoud

Opbouw opleiding

Tijdens de opleiding werken we met een aantal concrete cases waarbij het noodzakelijk is informatie en/of documentatie te verkrijgen van de klant om een goede monitoring te doen in het kader van witwaspreventie. We oefenen per case aan de hand van communicatietechnieken in hoe we die informatie het best aan de klant kunnen vragen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Duur: 3u

Uren: 9u - 12:30u

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Online, blended learning
Tijdens Live Webinars ziet u de presentatie en de trainer live via uw scherm. U kunt met de trainer communiceren en vragen stellen.

Opleidingsmateriaal

Docenten

Machteld Boex
Personal development