1. Home › 
  2. › 
  3. Constructief samenwerken op afstand

Constructief samenwerken op afstand

Verandering is de enige zekerheid.   In onze voortdurend evoluerende maatschappij is verandering een constante.   Als organisatie is het belangrijk om deze uitdagingen met vertrouwen te kunnen aanpakken, en om collega’s mee te krijgen.  Het op afstand constructief kunnen  samenwerken is hierin cruciaal. 

Tijdens deze opleiding brengen we hierin nieuwe inzichten en combineren we theorie met veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk.   

Niveau Basic
Type opleiding Live Webinar

Doelgroep

Deze opleiding is heel nuttig voor managers, teamleiders maar ook voor hun teamleden die op afstand met succes willen samenwerken. 

Vereiste voorkennis

Basic level: onderricht vooral theoretische concepten om zo een algemeen overzicht bij te brengen

Programma

Inhoud

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 daagse opleiding

Plaats: Deze opleiding zal online gegeven worden.

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: 
Tijdens Live Webinars zie je de presentatie en de trainer live via jouw scherm. Je kunt met de trainer communiceren en vragen stellen.

Opleidingsmateriaal

Docenten

Ann Verbist
Private banking & asset management
Taxation & regulations