1. Home › 
  2. › 
  3. Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar

Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar

Hoe haal je het beste resultaat uit een onderhandeling terwijl je tegelijk een goede professionele relatie uitbouwt?

Iedereen onderhandelt dagelijks: discussies over werkingsbudgetten, contractonderhandelingen met klanten, leveranciers of onderaannemers, een interne meeting waar je een business strategie voorstelt, een salaris onderhandeling, gesprekken met de overheid enz.

Succesvol onderhandelen begint met een sterke strategische voorbereiding om nadien flexibel te kunnen schakelen aan de onderhandelingstafel.  Daarnaast zorgt een goed psychologisch en communicatief inzicht ervoor dat je je resultaat optimaliseert en tegelijk bruggen bouwt.

De meeste mensen onderhandelen vanuit een buikgevoel.  Na deze masterclass onderhandelt u niet alleen bewuster én doeltreffender, maar ook mét een beter resultaat.

Aan de hand van concrete voorbeelden, oefeningen, inzichten en tips & tricks, krijgt u een kader aangereikt waarmee u in elke onderhandeling concreet aan de slag kan.

Deze opleiding zorgt er meer in het bijzonder voor dat u:

Niveau Basic
Type opleiding E-learning, Blended learning

Beschikbare data

30/04/2021 - Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar Volzet

03/05/2021 - Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar Volzet

10/05/2021 - Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar Volzet

11/05/2021 - Effectief en duurzaam onderhandelen - Live webinar Volzet

Doelgroep

De opleiding richt zich tot alle professionals die dagelijks professioneel (intern en/of extern) onderhandelen en hier ook al enkele jaren ervaring in hebben. 

De opleiding kan onder meer gevolgd worden door mensen die werkzaam zijn als:

Vereiste voorkennis

Basic level:

Programma

Inhoud

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 4 halve dagen

Uren: 9u-12u30 (3 lesuren per dag)

Extra informatie:

Hoe start je de webinar vlot op? Je ontvangt een login en een wachtwoord per e-mail om toegang te krijgen tot ons platform. In het platform vind je een link. Door op de geplande datum te klikken start de webinar via Webex. 
Om bijscholingspunten te behalen is het belangrijk om met je eigen naam in te loggen, de volledige trainingsdag te volgen en de door de trainer voorgestelde vragen te beantwoorden. Volg de opleiding niet met meerdere personen via eenzelfde pc.

Methodologie

Type opleiding: Online, blended learning


Tijdens Live Webinars zie je de presentatie en de trainer live via je scherm. Je kunt met de trainer communiceren en vragen stellen.

Opleidingsmateriaal

Docenten

Ellen Onkelinx
Personal development