1. Home › 
  2. › 
  3. Emotionele intelligentie op de werkvloer

Emotionele intelligentie op de werkvloer

Samenwerken wordt niet voor niets als één van dé belangrijkste skills van het moment genoemd. Het werken in teams stelt ons in staat om snel te schakelen, te innoveren en efficiënter te werken. Bovendien zijn we met z’n allen meer en meer op zoek naar ‘belonging’ op de werkvloer. Dit alles roept om emotioneel intelligent handelen.

Dit betekent dat we onze eigen ambities en drijfveren kennen, de emoties van onze collega’s begrijpen en kunnen plaatsen én deze samen te bundelen om een gemeenschappelijk doel te behalen. Het goede nieuws is dat dit iets is wat we kunnen trainen!

Het doel van de opleiding is om:

Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding
Hybride

Beschikbare data

21/11/2023 - 09:00u - 16:30u - Emotionele intelligentie op de werkvloer

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door zowel medewerkers als leidinggevenden.

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Vereiste voorkennis: Deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis, maar wel een grondige voorbereiding op het interactief moment aan de hand van een E-learning.

Programma

INHOUD

E-learning: E-book Emotionele intelligentie

Lesdag: Emotionele intelligentie op de werkvloer 

Tijdens deze learning journey bekijken we hoe jij emotionele intelligentie kan aanwenden als drijfveer.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Hybride

Tijdens onze hybride opleidingen combineren we zelfstudie (E-learning) met een interactieve component (klassikale opleiding of live webinar). Tijdens de interactieve sessie ligt de focus op het inoefenen van de materie en het werken met cases uit de praktijk.

Opleidingsmateriaal:

Docenten

Michel De Gieter
Personal development