1. Home › 
  2. › 
  3. Inspirerend spreken voor kleine en grote groepen

Inspirerend spreken voor kleine en grote groepen

Na deze training heb je een antwoord op volgende vragen in verband met spreken voor een publiek:

Niveau Basic
Type opleiding Klassikaal

Beschikbare data

09/09/2020 - Inspirerend spreken voor kleine en grote groepen

17/09/2020 - Inspirerend spreken voor kleine en grote groepen

18/09/2020 - Inspirerend spreken voor kleine en grote groepen

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Medewerkers van banken die regelmatig een interne en/of externe presentatie of uiteenzetting moeten geven of die regelmatig voor een groep moeten spreken en op een krachtige manier hun boodschap willen overbrengen. Uitbreiding: uit ervaring merken we dat mensen die korte vormingssessies en/of instructiemomenten geven voor collega's ook gebaat zijn met deze opleiding. We kunnen aandacht aan het onderwerp spenderen zonder dat dit een echte "train de trainer" wordt.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Dag 1: voormiddag

Dag 1: namiddag

Tussen dag 1 en 2 krijgen de deelnemers de opdracht om een presentatie van een 15-tal minuten voor te bereiden die ze op dag 2 zullen geven. Ze kunnen zich baseren op een bestaande presentatie die ze optimaliseerden in de voormiddag van dag 1 of een presentatie die ze binnenkort moeten gaan geven.

Dag 2: voormiddag & namiddag

Elke deelnemer brengt in een vijftiental minuten zijn presentatie en krijgt hiervoor feedback van de trainer en de collega deelnemers. We doen dit in een constructieve sfeer waarin leren plezierig en niet bedreigend is. Hierbij gebruiken we een checklist die medecursisten invullen.

Praktische informatie

Duurtijd: 2-daagse opleiding

Uren: 9u-17u (6 lesuren per dag)

Plaats: 

Standaard gaan onze opleidingen door te Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel tenzij anders vermeld in de titel van de opleiding (zie bovenaan).

Gaat de opleiding door op een externe locatie? We verwijzen u graag door naar onze FAQ: https://www.febelfin-academy.be/nl/vragen/algemeen/waar-vindt-mijn-opleiding-plaats

Extra info:

De cursusmethodologie:

We leren jouw eigen manier van presenteren bij te schaven zodat ze meer impact heeft wanneer je een boodschap beknopt, zakelijk en beklijvend overbrengt. We vertrekken hier van jouw persoonlijke stijl die we aanscherpen zonder dat je in de huid van een 'ideale' andere moet stappen.

Op dag 1 van de cursus wordt de groep opgesplitst in 2 groepen voor dag 2. Dan wordt overeengekomen op welke dag u dag 2 zal volgen.

Methodologie

Vorm: Klassikaal

Lesmateriaal: Powerpoint presentatie (slides)

Docenten

Frank Robberechts
Personal development