1. Home › 
  2. › 
  3. Je Growth-mindset inzetten als bondgenoot

Je Growth-mindset inzetten als bondgenoot

Het is helemaal normaal dat onzekerheid, weerstand en angst bij verandering regelmatig de kop komen opsteken.   

Hoe we hiermee omgaan is cruciaal. Want het zal bepalen of we floreren of stagneren. Ervaren dat we  vooruitkomen, dat we groeien, dat we leren  bepaalt onze weerbaarheid, onze veerkracht en onze vindingrijkheid.   

In deze opleiding ontdekken we alle facetten van de groeimindset: 

Niveau Basic
Type opleiding Klassikale opleiding

Beschikbare data

27/09/2022 - 09:00u - 17:00u - Je Growth-mindset inzetten als bondgenoot

18/10/2022 - 09:00u - 12:30u - Je Growth-mindset inzetten als bondgenoot

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die op zoek zijn om met meer gemak om te gaan met veranderende tijden en nieuwsgierig zijn naar hoe de eigen mindset bepalend is hierin.   

Vereiste voorkennis

Advanced level: biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de "basic level" opleidingen (uitdieping).

Programma

Inhoud

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 dag en  1/2 dag (intervisie)

Uren: 9u-17u

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Classroom

Tijdens onze theoretische opleidingen bieden we een combinatie aan van theorie en oefeningen. De cases, voorbeelden en oefeningen worden uit de dagelijkse praktijk gehaald of worden door jezelf aangebracht en vervolgens opgelost onder begeleiding van de trainer.

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van het aangereikte topic. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.

Opleidingsmateriaal: Powerpoint presentatie

Docenten

SANAE HANANN EL GUENNOUNI