1. Home › 
  2. › 
  3. Leading a hybrid team in a digital age (NL)

Leading a hybrid team in a digital age (NL)

Sinds de coronacrisis is thuiswerken een alledaags fenomeen geworden, sinds de gezondheidssituatie terug onder controle is worden teams nu hybride. Maar hoe combineren we nu het beste van deze twee werelden? 

Een logische eerste reflex is om de teamleden in onderling overleg te laten kiezen wie wanneer thuiswerkt. Je wil de autonomie die medewerkers hebben opgebouwd niet zomaar afpakken en bovendien toon je zo vertrouwen. Maar het gevaar bestaat dan natuurlijk dat de teamleden elkaar niet vaak genoeg gaan zien. Dus je moet er ook voor zorgen dat er voldoende ruimte is om fysiek samen te werken en verbondenheid te creëren.

Deze opleiding heeft als doelstelling:

Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan door verschillende doelgroepen worden gevolgd:

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie.

Docenten

Katelijn Nijsmans
Personal development