1. Home › 
  2. › 
  3. Leiding geven aan hybride teams

Leiding geven aan hybride teams

De opleiding heeft als doel om leidinggevenden te sensibiliseren over het belang van autonomie, transparantie, resultaatgerichtheid en onderlinge connectiviteit.

Niveau Advanced
Type opleiding Klassikale opleiding

Doelgroep

Deze webinar is bedoeld voor leidinggevenden die teamleden vanop afstand moeten aansturen.

Vereiste voorkennis

Advanced: biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de 'basic level' opleidingen (uitdieping).

Extra voorkennis: Deze opleiding is bestemd voor leidinggevenden die de basis van team management al kennen.

Programma

Inhoud

Leadership anno 2020

Teams die werken

Connectie maken op afstand

Gemotiveerde medewerkers

De rol van HR in leiderschap

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 dag ( 1/2 dag opleiding + 1/2 dag intervisiemoment)

Uren: 9u - 17u

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel

Voorbereiding deelnemers: Log in op het leerplatform my.febelfin-academy.be om de training voor te bereiden en het leermateriaal te downloaden.

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Classroom

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van het aangereikte topic. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.

Opleidingsmateriaal: Powerpoint presentatie

Docenten

Tamara Troucheau