1. Home › 
  2. › 
  3. Met klanten praten over geldzaken in moeilijke Covid-19 tijden

Met klanten praten over geldzaken in moeilijke Covid-19 tijden

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Basic
Leervorm Live Webinar

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Opbouw opleiding

PRAKTISCHE INFORMATIE
Duur: 12u verdeeld over 4 halve dagen + 1u individuele coaching

Datum en uren:

Extra informatie: Hoe gaat u van start? U krijgt na uw inschrijving een login en een paswoord toegezonden per mail om toegang te krijgen tot ons leerplatform. Op het platform vindt u een link naar het webinar. Op de voorziene datum kan u hiermee de webinar opstarten in Webex. Het is belangrijk om ook in Webex uw eigen naam in te geven. Volg de opleiding niet met meerdere deelnemers via eenzelfde PC.

Om de webinar te kunnen volgen, heeft u nodig: een computer of tablet, een internetverbinding en de mogelijkheid om geluid af te spelen.

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Online, blended learning
Tijdens Live Webinars ziet u de presentatie en de trainer live via uw scherm. U kunt met de trainer communiceren en vragen stellen.

Opleidingsmateriaal

Docenten

Machteld Boex
Personal development