1. Home › 
  2. › 
  3. Online vergaderen: doelgericht & efficiënt

Online vergaderen: doelgericht & efficiënt

Indien je op minimaal 1 van hogerstaande vragen een positief antwoord geeft, dan is deze  workshop op afstand zeker nuttig voor jou!

Na het volgen van deze workshop:

Niveau Basic
Leervorm Live Webinar

Doelgroep

Deze opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: halve opleidingsdag

Uren: 9u - 12u30

Plaats: Deze opleiding zal online gegeven worden.

Hoe start je de webinar vlot op? Je ontvangt een login en een wachtwoord per e-mail om toegang te krijgen tot ons platform. In het platform vind je een link. Door op de geplande datum te klikken start de webinar via Webex. 
Om bijscholingspunten te behalen is het belangrijk om met je eigen naam in te loggen, de volledige trainingsdag te volgen en de door de trainer voorgestelde vragen te beantwoorden. Volg de opleiding niet met meerdere personen via eenzelfde pc.

Extra informatie:

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Live Webinar
Tijdens Live Webinars zie je de presentatie en de trainer live via jouw scherm. Je kan met de trainer communiceren en vragen stellen.


Opleidingsmateriaal

Docenten

Machteld Boex
Personal development