1. Home › 
  2. › 
  3. Pluraliteit en samenloop van verzekeringen: hoe opsporen en reageren in geval van een schadegeval

Pluraliteit en samenloop van verzekeringen: hoe opsporen en reageren in geval van een schadegeval

Deze opleiding heeft als doelstelling om: 

Categorie Financieel
Niveau Advanced
Type opleiding Live Webinar

Punten

  • Verzekeringen: 6 p/u

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 700.010

Beschikbare data

14/06/2022 - 09:00u - 15:00u - Cumul en samenloop van verzekeringen: hoe opsporen en reageren in geval van een schadegeval

Ik schrijf mij in

Er zijn nog 18 plaatsen beschikbaar

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen die onder meer werkzaam zijn als:

Vereiste voorkennis

Advanced level: biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de "basic level" opleidingen (uitdieping).

Programma

Deze opleiding bestaat uit een e-learning en een klassikale sessie. De e-learning moet je voor de deelname aan de klassikale sessie doorlopen.

Inhoud 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 daagse opleiding

Plaats: Deze opleiding zal online gegeven worden.

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Online, blended learning

Tijdens onze hybride opleidingen bieden we een combinatie aan van interactieve zelfstudie en een praktijkgerichte sessie in groep. De zelfstudie bestaat uit een e-learningmodule met theorie, video en quizvragen. Tijdens het groepsmoment ligt de focus op het inoefenen van de materie en het werken met cases uit de praktijk.

Lesmateriaal:

Docenten

Stéphane Wautelet
Insurances
Credits