1. Home › 
  2. › 
  3. Process mapping en Business analyse - Bizagi

Process mapping en Business analyse - Bizagi

In de hedendaagse digitalisering van onze werkomgeving is er een grote nood aan een set van visuele, gestandaardiseerde business processen. Deze visuele procesflows vormen een ondersteuning bij gestandaardiseerde communicatie. Dit zowel intern als extern. Business Process Modelling and Notation of kortweg ‘BPMN 2.0’ biedt een toolset aan om dit alles te stroomlijnen.

Het doel van deze BPMN 2.0 Introductie opleiding is:

Niveau Basic
Type opleiding E-learning, Blended learning

Beschikbare data

25/03/2021 - Process mapping en Business analyse

26/03/2021 - Process mapping en Business analyse

Doelgroep

Deze BPMN 2.0 cursus is er voor :

Deze opleiding past ook in eventuele omvormingsopleidingen naar een profiel zoals ‘Business Analist’ of ‘Analist’.

Vereiste voorkennis

Basic level: voor deze cursus is er geen echte voorkennis vereist.

Programma

Inhoud

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 2 daagse opleiding

Uren: 9u-17u (6 lesuren per dag)

Plaats: Deze opleiding zal online gegeven worden.

Standaard gaan onze opleidingen door te Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel, tenzij anders vermeld in de titel van de opleiding (zie bovenaan).

Gaat de opleiding door op een externe locatie? We verwijzen je graag door naar de FAQ:  https://www.febelfin-academy.be/nl/vragen/algemeen/waar-vindt-mijn-opleiding-plaats

Voorbereiding deelnemers: Log in op het leerplatform my.febelfin-academy.be om uw training voor te bereiden en het leermateriaal te downloaden.

Methodologie

Via een goede mix tussen theorie en oefeningen wordt de cursist ondergedompeld in de wereld van Business Process analyse en BPMN 2.0.

Tijdens deze opleiding BPMN 2.0 bieden we een combinatie aan van theorie en oefeningen. De cases, voorbeelden en oefeningen worden uit de dagelijkse praktijk gehaald of worden door jezelf aangebracht en vervolgens opgelost onder begeleiding van de trainer. Tijdens de opleiding is er ook de mogelijkheid om in te gaan op individuele vraagstukken van de medewerker om zijn/haar doel te bereiken.

Type opleiding: Klassikaal

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. Praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases staan centraal. Tegelijk overladen onze trainers jou niet met wetsartikelen, maar ze spreken de taal die je elke dag gebruikt in de praktijk.

Docenten

Frank Vanhamel
Personal development