1. Home › 
  2. › 
  3. Time Management: don't work hard, work smart (nl)

Time Management: don't work hard, work smart (nl)

Aan de hand van een ludieke e-learning en een interactieve lesdag wordt u zich bewust van uw eigen productiviteit en u krijgt kapstokken aangereikt die u meer greep doen krijgen op uw eigen werksituatie. U leert een onderscheid te maken tussen prioriteiten en bijkomstigheden en u weet zodoende uw beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Door elementen die voor afleiding zorgen beter te leren beheersen, neemt uw effectiviteit toe en neemt uw stressniveau af. Aan de hand van een ludieke e-learning en een interactieve lesdag wordt u zich bewust van uw eigen productiviteit

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Basic
Type opleiding Live Webinar

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen, namelijk door iedereen die beter wil omgaan met zijn tijdsbeheer.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Voorafgaand aan de opleiding zet u via een online e-learningmodule uw eerste stappen in time management en gaat u in een klein halfuurtje aan de slag met:

Inhoud van de lesdag

Praktische informatie

Duurtijd:  E-learning van 30 min. + 1-daagse opleiding (6 lesuren) + één uur individuele coaching

Uren: 9u-17u

Plaats: Online

Hoe start je de webinar vlot op? Je ontvangt een login en een wachtwoord per e-mail om toegang te krijgen tot ons platform. In het platform vind je een link. Door op de geplande datum te klikken start de webinar via Webex. 
Om bijscholingspunten te behalen is het belangrijk om met je eigen naam in te loggen, de volledige trainingsdag te volgen en de door de trainer voorgestelde vragen te beantwoorden. Volg de opleiding niet met meerdere personen via eenzelfde pc.

 

Extra info:

Interactieve training waar de belangrijke bouwstenen voor een goed tijdsbeheer worden aangereikt.

Voorafgaand aan de lesdag kan u al even kennismaken met time management via e-learning. Via de inloggegevens die u ontvangt na inschrijving kan u op ons online leerplatform de e-learning starten.

De link wordt zo veel mogelijk gelegd met de eigen werksituatie bij uw bedrijf. Er worden integratieoefeningen gedaan om de opgedane kennis te gebruiken om cases op te lossen. Debriefing in groep met tips van de trainer.

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Online, blended learning

Tijdens Live Webinars zie je de presentatie en de trainer live via jouw scherm. Je kunt met de trainer communiceren en vragen stellen.

Opleidingsmateriaal

Docenten

Machteld Boex
Personal development

Geert Pieters
Personal development