1. Home › 
  2. › 
  3. Traject: Individuele loopbaanbegeleiding (groep 2 nl)

Traject: Individuele loopbaanbegeleiding (groep 2 nl)

Vraag je je af wat je competenties zijn? Zit je met een aantal vragen rond je loopbaan? Dan is deze loopbaanbegeleiding zeker iets voor jou!

De doelstelling is om je, via loopbaanadvies en begeleiding, een beter idee te geven van je competenties, interesses en drijfveren. Dankzij dit zelfinzicht word je je meer bewust van je mogelijkheden en inzetbaarheid. Deze inzichten kan je ten volle benutten om je werk attractiever te maken waardoor je hernieuwd aan de slag kunt.

Een deelnemer getuigt: "Door deze begeleiding ging ik mijn situatie op een andere manier bekijken, vanuit mijn sterktes en opportuniteiten, niet langer vanuit mijn zwaktes en obstakels. Het programma is ook heel persoonlijk gericht en alle gesprekken gebeuren in alle vertrouwelijkheid met de loopbaanbegeleider. Een echte aanrader voor iedereen die een nieuwe boost wil geven aan hun loopbaan."

Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding

Beschikbare data

21/03/2024 - 09:00u - 17:00u - Individuele loopbaanbegeleiding

Ik schrijf mij in

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar

Doelgroep

Alle medewerkers die loopbaanbegeleiding wensen te volgen of een nieuwe boost wensen te geven aan hun carrière.

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

Ervaren loopbaancoaches werken aan de hand van een aantal individuele gesprekken. Erg belangrijk hierin is dat je als medewerker zelf je keuzes maakt en zelf initiatieven ontplooit. De loopbaanbegeleider omkadert het denkproces om tot zelfinzicht te komen. Het volledige programma verloopt in alle vertrouwen tussen jezelf en de loopbaanbegeleider.

Bij het eerste contact lichten we beknopt toe wat de doelstellingen zijn en hoe de begeleiding verloopt. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor de individuele coachingsessies.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Vorm: Individuele Coaching