1. Home › 
  2. FIN DAYS 2024 - unlock your potential!

FIN DAYS 2024 - unlock your potential!

Het inzetten van je potentieel is niet alleen een boost voor je persoonlijke en professionele groei, maar het kan ook een aanzienlijk impact hebben op het succes van elke organisatie. Daarom organiseren we elk jaar de Fin Days! Per jaar bieden wij 3 sessies aan voor iedereen die wil begrijpen hoe de wereld veranderd is en wat dat betekent voor de financiële sector. ‘Unlock your potential’ en maak een verschil in de wereld.

Fin Day 1: 14/06/2024, 10u tot 12u : Levenslang Leren in de financiële wereld: Ontdek & overwin

In een financiële wereld die voortdurend evolueert, is de kunst van het leren van onschatbare waarde. Verrijkt met interactieve activiteiten en tips, biedt deze opleiding concrete strategieën voor effectief leren. Een must voor iedereen in de financiële sector die zijn leercompetenties wil versterken.  In deze sessie duiken we dieper in het belang van levenslang leren en verkennen we diverse leerstijlen. Ontdek de geheimen achter effectief leren terwijl we samen de "vloek van kennis" ontrafelen, de fascinerende wereld van het Mandela-effect verkennen en enkele leermythes doorbreken. Bereid je voor op inzichten, interactieve activiteiten en praktische tips die je leerreis verrijken!

Info en inschrijving


Fin Day 2: 26/09/2024, 10u tot 12u : Harmonie in diversiteit, een reis naar inclusieve klantenservice


In een wereld die continu evolueert, is het essentieel dat we niet alleen bewust zijn van de diverse samenleving waarin we leven, maar ook de vaardigheden ontwikkelen om met deze diversiteit om te gaan. Klantendiversiteit strekt zich uit over een breed scala van aspecten, waaronder gender, geaardheid, ras en zelfs digitale kennis. Als professionals die dagelijks in contact komen met klanten, is het herkennen en begrijpen van deze diversiteit niet alleen een morele verantwoordelijkheid, maar ook een cruciale factor voor succesvolle interacties.

Doorheen deze opleiding zullen we samen verkennen hoe vooroordelen onze interacties beïnvloeden, hoe we communicatievaardigheden kunnen aanscherpen om respectvol met diversiteit om te gaan, en hoe we een inclusieve dienstverlening in de praktijk kunnen brengen, zelfs in situaties met beperkte tijd.

Info en inschrijving


Fin Day 3: 19/11/2024, 10u tot 12u : Uitdagingen en opportuniteiten voor de financiële sector

Tijdens deze Fin Day focussen we op nieuwe uitdagingen, opportuniteiten, rollen en vaardigheden in de financiële sector, gegeven de macro-economische ontwikkelingen op Belgisch, Europees en globaal niveau, de gevolgen van de financiële crisis van 2008, het nieuwe regelgevend kader en de digitale revolutie.

Info en inschrijving


Whitepaper

Deze white paper geeft jou de sleutels voor de opzet van een succesvol opleidingsproject als de Fin Days.

>> Download hier de white paper!