Boost je talenten.

Wil je je verder verdiepen in de uitdagende wereld van finance? De digitale expert in in jou helemaal naar boven halen? Of mensen nog beter leren inspireren? Kies dan voor de leermomenten van Elan+.

2018-05-24-CVE-Febelfin-014-bewerkt

Finance krak

De financiële wereld verandert snel. En dankzij het Elan+ opleidingsaanbod ben je altijd helemaal mee. Van ‘core basics’ als kredieten tot ‘hot topics’ als cybersecurity.

2018-05-24-CVE-Febelfin-039-bewerkt

Social krak

Influencing, coaching, storytelling, wellbeing, ... Til jezelf naar een nog hoger niveau met de interactieve workshops van Elan+. En vergroot zo je impact op collega’s, klanten en je job.

CVE-20170522-Febelfin academy-404

Digital krak

Biedt ‘digitaal’ uitdagingen of eerder kansen? Denk aan nieuwe jobs, talentontwikkeling en e-competentie. Scherp je digitale kennis en vaardigheden verder aan met Elan+.

Onze inzichten

Febelfin Academy Survey 2023: 3 nieuwe conclusies over leren in de financiële sector

Hoe willen jullie vandaag en morgen leren? Die vraag aan cursisten stond centraal in de meest recente Febelfin Academy …

Lees meer

‘Het Recht op Deconnectie’ uitgelegd in een nieuwe e-learning

Digitalisering beïnvloedt onze work-lifebalance, zoveel is zeker. Het gevoel altijd en overal verbonden te zijn kan …

Lees meer

600x400-EN

White paper: Het succes achter de Fin Days... én levenslang leren

Deze white paper onthult de 3 sleutels tot het succes van ons nieuwste opleidingsinitiatief op sectorniveau. Ontdek hoe …

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!