Boost je talenten.

Wil je je verder verdiepen in de uitdagende wereld van finance? De digitale expert in in jou helemaal naar boven halen? Of mensen nog beter leren inspireren? Kies dan voor de leermomenten van Elan+.

2018-05-24-CVE-Febelfin-014-bewerkt

Finance krak

De financiële wereld verandert snel. En dankzij het Elan+ opleidingsaanbod ben je altijd helemaal mee. Van ‘core basics’ als kredieten tot ‘hot topics’ als cybersecurity.

2018-05-24-CVE-Febelfin-039-bewerkt

Social krak

Influencing, coaching, storytelling, wellbeing, ... Til jezelf naar een nog hoger niveau met de interactieve workshops van Elan+. En vergroot zo je impact op collega’s, klanten en je job.

CVE-20170522-Febelfin academy-404

Digital krak

Biedt ‘digitaal’ uitdagingen of eerder kansen? Denk aan nieuwe jobs, talentontwikkeling en e-competentie. Scherp je digitale kennis en vaardigheden verder aan met Elan+.

Onze inzichten

'Qualified Cybersecurity Professional in Finance': Febelfin Academy en Solvay Lifelong Learning lanceren topopleiding rond cybersecurity

De digitale weerbaarheid van de financiële sector krijgt een boost nu Febelfin Academy en Solvay Lifelong Learning hun …

Lees meer

Febelfin Academy annual survey 2024: nieuwe conclusies over leren in de financiële sector.

Iedereen leert anders en in functie van eigen doelstellingen. Betrokkenheid van leidinggevenden verhoogt de …

Lees meer

Soft skills: essentieel voor succes op de werkvloer

Binnen het opleidingsaanbod van Febelfin Academy hebben soft skills een belangrijke plaats verworven als aanvulling op …

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen? Maandelijks onze beste artikels in uw mailbox? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!