1. Home › 
  2. Over Elan+

Over Elan+

Werkt u in een bank? De financiële sector staat niet stil. Permanente evoluties in de sector maken opleiding noodzakelijk als u in uw job wil blijven uitblinken. De werkgevers en de vakbondsorganisaties van het Paritair Comité 310 stellen u het opleidingsproject voor!

Febelfin Academy is de partner voor de uitwerking van het opleidingsaanbod in het kader van Elan+.

 Het sectorinitiatief van het Paritair Comité 310 is een algemeen opleidingsaanbod voor risicogroepen waarin we de nieuwe initiatieven voor beroepsopleiding samenbundelen met als doel de vorming van personeelsleden. 

Ontdek wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen!

Het opleidingsproject  

Het programma dat we u voorstellen is gebaseerd op de volgende 3 doelstellingen:

  1. Het voortzetten van het initiatief sociale promotie, en u de mogelijkheid geven om kosteloos cursussen distance learning te volgen.
  2.  Het kosteloos deelnemen van bankmedewerkers aan één opleiding in persoonlijke ontwikkeling, finance, nieuwe digitale competenties, loopbaanbegeleiding of taal.
  3. Het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s voor de vertegenwoordigers van de vakbondsorganisaties in de overlegorganen.

Ontdek ons opleidingsaanbod

Doelgroep

Wie kan beroep doen op ons opleidingsaanbod? Gezien de modulaire structuur van het Elan+ programma kunnen verschillende doelgroepen tegelijk in aanmerking komen.

Lees meer

Inschrijven

Wil u een nieuw elan geven aan uw carrière? Praktische informatie over de Elan+ opleidingen kan u hier terugvinden evenals meer uitleg over de inschrijvingsprocedure.

Lees meer

Financiële tussenkomst

In welke mate komt het Paritair Fonds tussen voor het volgen van uw opleiding? Kom hier te weten hoe u klassikale workshops, afstandsonderwijs of onderwijs voor sociale promotie kan volgen.

Lees meer