1. Home › 
  2. Blog

Onze inzichten

Elan+: een actueel en relevant opleidingsaanbod

, Wetgeving

Vanaf 1 februari 2024 kunnen medewerkers binnen het paritair comité 310 weer inschrijven voor een opleiding in het kader van Elan+. Het aanbod is niet alleen zeer gevarieerd maar vooral actueel en heel relevant voor financiële professionals die hun kennis en vaardigheden up to date willen houden.

The Fin Challenge 2023: Nieuwe bancaire businessmodellen

, Wetgeving

The Fin Challenge is een tweejaarlijkse hackathon waar finance professionals samen op zoek gaan naar antwoorden op uitdagingen waar de financiële sector mee geconfronteerd wordt. Het is een unieke combinatie tussen een top-notch opleiding en een strategische oefening waar de hele sector inspiratie en concrete acties uit kan halen.

White paper: Het succes achter de Fin Days... én levenslang leren

, Duurzaamheid

Deze white paper onthult de 3 sleutels tot het succes van ons nieuwste opleidingsinitiatief op sectorniveau. Ontdek hoe we meer dan 24 financiële organisaties bereikten met een innovatief, toegankelijk concept dat alle medewerkers meeneemt in de veranderingen van morgen!

Elan+ en GoodHabitz slaan de handen ineen: Krijg toegang tot bijna 100 online trainingen!

, Persoonlijke ontwikkeling

Goed nieuws voor iedereen die graag aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling werkt: Elan+ is een partnership aangegaan met GoodHabitz. Hierdoor kan je gratis een persoonlijk lidmaatschap krijgen tot de GoodHabitz-trainingen. Van communicatie tot persoonlijke effectiviteit en van positieve psychologie tot leiderschap, met de bijna 100 online trainingen van GoodHabitz is er voor ieder wat wils.

Iedereen mee! Stap de toekomst in met de Fin Days 2020

, Duurzaamheid

Benieuwd te weten hoe u morgen uw financiële rol zal uitoefenen? Vanaf maart 2020 starten we met een nieuwe leerformule: onze Fin Days! Schrijf u snel in (plaatsen zijn beperkt!) en doe inspiratie op tijdens onze workshops rond de nieuwe rollen en competenties.