1. Home › 
  2. Blog

Onze inzichten

White paper: Het succes achter de Fin Days... én levenslang leren

, Duurzaamheid

Deze white paper onthult de 3 sleutels tot het succes van ons nieuwste opleidingsinitiatief op sectorniveau. Ontdek hoe we meer dan 24 financiële organisaties bereikten met een innovatief, toegankelijk concept dat alle medewerkers meeneemt in de veranderingen van morgen!

Elan+ en GoodHabitz slaan de handen ineen: Krijg toegang tot bijna 100 online trainingen!

, Persoonlijke ontwikkeling

Goed nieuws voor iedereen die graag aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling werkt: Elan+ is een partnership aangegaan met GoodHabitz. Hierdoor kan je gratis een persoonlijk lidmaatschap krijgen tot de GoodHabitz-trainingen. Van communicatie tot persoonlijke effectiviteit en van positieve psychologie tot leiderschap, met de bijna 100 online trainingen van GoodHabitz is er voor ieder wat wils.

Iedereen mee! Stap de toekomst in met de Fin Days 2020

, Duurzaamheid

Benieuwd te weten hoe u morgen uw financiële rol zal uitoefenen? Vanaf maart 2020 starten we met een nieuwe leerformule: onze Fin Days! Schrijf u snel in (plaatsen zijn beperkt!) en doe inspiratie op tijdens onze workshops rond de nieuwe rollen en competenties.

Fin Challenge: Samenwerken als sector om talenten te winnen!

, Duurzaamheid

De financiële sector is voor talentvolle profielen vaak niet de eerste keuze als branche waarvoor zij willen werken. Als opleidingsinstituut voor de financiële sector willen we terug meer diverse talenten aantrekken. Daarom sloegen we de handen in elkaar met de hele sector en lanceerden we de eerste editie van ‘The Fin Challenge’.

Design thinking: De brug tussen uw klanten en uw organisatie

, Persoonlijke ontwikkeling

Wat is Design Thinking? Design Thinking is in de jaren 2000 ontstaan in Silicon Valley. Het wordt toegepast door internetgiganten zoals Google, Facebook en Amazon en wordt beschouwd als een innovatie- en een competitiviteitsinstrument voor bedrijven. Design Thinking is een denk-, doe- en probleemoplossingsproces. Het is gebaseerd op concrete, op gebruikers gerichte methodes die een gunstige dynamiek creëren voor uitwisseling en open innovatie.