1. Home › 
  2. › 
  3. FIN DAYS 2021: TRAINEN VOOR DE TOEKOMST

FIN DAYS 2021: TRAINEN VOOR DE TOEKOMST

Verandering? Het treft ons allemaal. Zeker in de bankwereld. Met de Fin Days 2021 nemen we iedereen mee naar de wereld van morgen. Vier halve opleidingsdagen rond de vier grootste uitdagingen van banken en hun medewerkers. Een samenwerking tussen Febelfin Academy en Elan+.

Uitdagingen en opportuniteiten voor de financiële sector

Wat na de financiële crisis? Wat als China en Trump het niet eens raken (of net wel)? Heeft digital wel regels? Wat er ook gebeurt in de wereld, alles heeft een impact op de bank en onze jobs. In deze module gaan we op zoek naar hoe dat precies werkt.

Deze opleiding gaat door op 09/03/2021.

Samenwerken, communiceren en ondernemen in diverse teams

De wereld wordt steeds kleiner, onze teams steeds groter. Hoe gaan we om met al die diversiteit en communicatiemiddelen? Wat moeten we weten van elkaar? En wat zijn de sterktes? Experten delen interactief hun ervaringen uit de praktijk.

Deze opleiding gaat door op 10/06/2021.

Technologie (fintech, big tech) en de toekomst van bankieren

Nieuwe technologieën bieden nieuwe kansen. Maar net zo goed nieuwe uitdagingen en rollen. Wat zijn de trends en hoe bereid je je daar het best op voor? Ontdek in deze training wat er leeft en hoe je daar best mee omgaat.

Deze opleiding gaat door 22/04/2021.

Artificiële Intelligentie en de toekomst van de commerciële functie

Kan dat nog wel: verkopen puur op gevoel en ervaring? Of moeten we Artificiële Intelligentie net omarmen en combineren met onze menselijke touch? De vraag stellen, is ze beantwoorden. In deze training gaan we dieper in op de voordelen van AI in jouw job.

Deze opleiding gaat door op 27/05/2021