1. Home › 
  2. Fin Days 2023

Fin Days 2023

Het inzetten van je potentieel is niet alleen een boost voor je persoonlijke en professionele groei, maar het kan ook een aanzienlijk impact hebben op het succes van elke organisatie. Daarom zijn de Fin Days terug! Voor deze editie bieden wij 3 sessies aan voor iedereen die wil begrijpen hoe de wereld veranderd is en wat dat betekent voor de financiële sector. ‘Unlock your potential’ en maak een verschil in de wereld.


Van ‘de wereld verandert snel’ tot
‘het is niet meer wat het geweest is’ ...

Hoe vaak heb je dat al niet gehoord op de bank? En het is nog waar ook. Want algoritmes, AI en agile hebben een grote impact op onze jobs van morgen. Om nog maar te zwijgen over big tech, blockchain of China. En die boot mogen we niet missen, toch?

Met Fin Days is morgen iedereen mee!

Ook de grootste twijfelaar in je team. Speciaal voor hen zijn er de Fin Days. Drie halve opleidingsdagen rond drie grote uitdagingen van banken en hun medewerkers. Een samenwerking tussen Febelfin Academy en Elan+.


Fin Day 1: Uitdagingen en opportuniteiten voor de financiële sector

In het snel evoluerende financiële landschap van vandaag is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Hoe ga je om met de vergrijzing van de bevolking en klimaatverandering? Hoe verandert de nieuwe regelgeving het bestuur van financiële instellingen? Hoe worden financiële instellingen beïnvloed door internationale trends? Je ontdekt het allemaal in deze klassikale opleiding. 

De opleiding gaat door op 25 mei 2023 in Brussel.  Interesse in onze Fin Day? Schrijf je hier in! Aarzel niet om ons te contacteren.

Info en inschrijving


Fin Day 2 : Data geletterdheid – een cruciale vaardigheid voor financiële professionals

Tijdens deze klassikale opleiding gaan we opzoek naar de impact van data geletterdheid binnen de financiële sector. Wat zijn de uitdagingen voor de sector en diens medewerkers, welke nieuwe vaardigheden zijn belangrijk, en welke nieuwe rollen ontstaan hierdoor? De opleiding biedt een interessante mix van praktijk en theorie. 

De opleiding gaat door op 21 september 2023. Interesse in onze Fin Day? Schrijf je hier in!  Aarzel niet om ons te contacteren.

Info en inschrijving


Ga het gesprek aan

Maar hoe overtuig je die mensen in je team die nog steeds denken dat het wel zal meevallen? Dat hun job er altijd zal zijn of nooit zal veranderen? Anders gezegd, hoe krijg je ook hen mee zonder hen voor de borst te stoten?

Enkele tips ...


Fin Day 3: Wat betekent duurzaamheid voor jouw carrière in de financiële sector?

Het integreren van duurzaamheid in de praktijk en het beleid van banken kan een invloed hebben op de werkgelegenheid binnen de financiële sector. Er kunnen nieuwe jobs gecreëerd worden en bestaande jobs kunnen nieuwe invullingen krijgen. Door nadrukkelijk in te zetten op duurzaamheid, kan het voor sommige medewerkers nodig zijn om hun vaardigheden en kennis te updaten. Ontdek het allemaal in onze klassikale opleiding. 

De opleiding gaat door op 17 oktober 2023. Interesse in onze Fin Day? Schrijf je hier in!  Aarzel niet om ons te contacteren. 

Info en inschrijving


Whitepaper

Deze white paper geeft jou de sleutels voor de opzet van een succesvol opleidingsproject als de Fin Days.

>> Download hier de white paper!