1. Home › 
  2. › 
  3. Data-analyse in MS Excel

Data-analyse in MS Excel

Korte inhoud :

Data analyseren is volop in evolutie. Excel volgt deze trend. Door deze opleiding krijg je niet alleen een up-to-date inzicht in de draaitabellen maar ben je ook vertrouwd met Power Query. Deze kennis is noodzakelijk voor iedereen die gegevens moet opkuisen/transformeren om vervolgens te analyseren.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Advanced
Leervorm Klassikale opleiding

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen die onder meer werkzaam zijn als :

Vereiste voorkennis

Advanced level : biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de “basic level” opleidingen (uitdieping).

Extra voorkennis vereist:

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 dag opleiding

Uren: 9u-17u (6 lesuren per dag)

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Konig Albert II-laan 19 1210 Bruzzel

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Klassikaal

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).

Lesmateriaal:

Docenten

Betsy Calcoen
Personal development