1. Home › 
  2. › 
  3. Ontdek artificiële intelligentie in Excel, Word, PowerPoint en Outlook om je prestaties te verbeteren!

Ontdek artificiële intelligentie in Excel, Word, PowerPoint en Outlook om je prestaties te verbeteren!

Welkom in de opwindende wereld van artificiële intelligentie en de toepassing ervan binnen de Microsoft Office-tools. Deze innovatieve training biedt een diepgaande verkenning van het fascinerende concept van artificiële intelligentie, waarbij de verschillende aspecten ervan worden verkend in relatie tot de iconische toepassingen van Microsoft Office. Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, deze leerervaring zal je begeleiden door de complexiteiten van deze revolutionaire technologie en je in staat stellen om de efficiëntie van je dagelijkse taken te maximaliseren door geavanceerd gebruik van tools zoals Word, Excel en PowerPoint.

Maak je klaar om de grenzen van je begrip te verleggen en omarm de toekomst van productiviteit binnen de Microsoft Office-tools.

De doelstellingen van deze opleiding zijn:

Niveau Advanced
Leervorm Klassikale opleiding

Beschikbare data

16/10/2024 - 13:30u - 17:00u - Ontdek artificiële intelligentie in Excel, Word, PowerPoint en Outlook om je prestaties te verbeteren!

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door iedereen wei efficiënter en sneller wil werken met de tools van Microsoft Office, ...

Vereiste voorkennis

Advanced level opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Vereiste voorkennis: deze opleiding vereist een basiskennis van Excel, Word, PowerPoint en Outlook.

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie

Docenten

Marie Vandenberghe
Personal development

Matthieu Wirtz
Personal development