1. Home › 
  2. › 
  3. Recht op deconnectie - Theorie en praktijk

Recht op deconnectie - Theorie en praktijk

Het recht op deconnectie is bedoeld om werknemers te beschermen tegen werkoverbelasting en de constante druk om buiten de werkuren geconnecteerd te blijven.

Het doel is om een gezond evenwicht tussen werk en privéleven te bevorderen, door werknemers de mogelijkheid te bieden zich buiten de werkuren op hun privé- en gezinsleven te concentreren en zo een mogelijke burn-out te voorkomen. Omwille daarvan is waakzaamheid en het herkennen van knipperlichten essentieel.

In deze E-learning zal je:

Niveau Basic
Leervorm E-learning

Ik schrijf mij in

Er zijn nog 13 plaatsen beschikbaar

Doelgroep

De opleiding kan door verschillende doelgroepen worden gevolgd:

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

Deze E-learning bestaat uit een theoretisch gedeelte, aangevuld  met video's, oefeningen en praktijkvoorbeelden zodat je interactief kan leren.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘E-learning’ is 100% zelfstudie. Je logt individueel in op het MyFA leerplatform en verwerkt op eigen tempo leerinhoud die je aangeboden wordt via een interactieve presentatie. Je kan deze online training volgen waar, wanneer en zo vaak je maar wil. Het lesmateriaal bestaat uit een digitale format met tekst, video, afbeeldingen, animaties, testvragen en/of verwijzingen naar relevante documenten en/of websites.Opleidingsmateriaal: Interactieve module.