1. Home › 
  2. › 
  3. Boost je efficiëntie, dankzij deze concentratietechnieken

Boost je efficiëntie, dankzij deze concentratietechnieken

Dagelijks gaan er duizenden gedachten door ons hoofd: we worden constant geprikkeld door uiteenlopende signalen. Onze productiviteit en de kwaliteit van ons werk lijdt hier vaak onder. We ervaren constant hoe moeilijk het is om ons te focussen op één gegeven en hiermee geconcentreerd aan de slag te blijven. Het aantal afleidingen dat op ons afkomt is ontelbaar en we moeten die ook niet alleen buiten onszelf gaan zoeken. Voor een groot aantal stoorzenders zijn we zelf verantwoordelijk.

We zijn ons hier soms ook niet van bewust.

Velen werken in een ‘open space’ omgeving of in een eigen ‘kantoor’ thuis: ook deze (nieuwe) omstandigheden houden een extra uitdaging inhouden voor het concentratievermogen. Maar, er is gelukkig ook goed nieuws: we kunnen onze mentale concentratie immers oefenen en vergroten.

De opleiding is afgestemd op de praktijk van een organisatie en biedt een succesvolle mix van praktijk en theorie. 

Categorie Financieel
Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding

Beschikbare data

20/11/2024 - 09:00u - 12:30u - Boost je efficiëntie, dankzij deze concentratietechnieken

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door : 

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

Interactieve workshop, geënt op de persoonlijk leefwereld van elke deelneemster/deelnemer.  Een elementaire, maar beperkte conceptuele basis, vervolledigd met praktijkoefeningen en feedbackmomenten.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie.

Docenten

Eric Loockx
Personal development