1. Home › 
  2. › 
  3. Met gemengde teams komen we verder

Met gemengde teams komen we verder

Gedurende deze opleiding zal je, geïnspireerd op de studies van Harvard en McKinsey, de bedrijfseconomische voordelen van een op ‘diversity’ gericht bedrijfsbeleid leren kennen, zoals:

Deze opleiding zal je tenslotte aantonen dat een participatieve stijl van management, spreiding van verantwoordelijkheden (empowerment), Cultuur van vertrouwen en open discussie de beste voorwaarden zijn om een beleid van ‘diversity’ ten volle te ondersteunen.

Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding

Beschikbare data

13/06/2024 - 09:00u - 17:00u - Met gemengde teams komen we verder

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Iedereen die gebruik kan maken van het Febelfin opleidingsaanbod en inzicht wil hebben in het belang van ‘diversity’ in een bedrijfscontext.

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Lesmateriaal: Powerpoint presentatie (slides)

Docenten

Ludovicus Van der Jeught
Personal development