1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Welke rechten heb ik inzake mijn persoonlijke gegevens als gebruiker (GDPR compliant)?

Welke rechten heb ik inzake mijn persoonlijke gegevens als gebruiker (GDPR compliant)?

Categorie: Algemeen

Privacy statement

Elan+ en Febelfin Academy hechten veel belang aan de eerbiediging van uw persoonlijke levenssfeer.

Om in te schrijven op onze nieuwsbrief/leeroplossingen, hebben we een beperkt aantal persoonsgegevens van u nodig.

De opgevraagde persoonlijke informatie wordt behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 en van de General Data Protection Regulation 2016/679 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

U krijgt daarbij de volgende garanties:

  •  Uw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken, om de door u gewenste dienstverlening (online) te realiseren of om u informatie te bezorgen over het opleidingsaanbod van Elan+ en Febelfin Academy.
  •  De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling.
  •  U hebt steeds toegang tot uw persoonsgegevens en u kunt de juistheid ervan verifiëren. U hebt de mogelijkheid om onjuistheden in verband met uw persoonsgegevens te laten verbeteren.
  •  Febelfin Academy treft de best mogelijke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden geheel noch gedeeltelijk verhuurd of verkocht aan derden.

U kan onze volledige privacy policy hier raadplegen.

Andere vragen in deze categorie

  1. Hoe kan ik mij inschrijven voor een opleiding?
  2. Hoe weet ik of ik ingeschreven ben?
  3. Wat is een interesselijst?
  4. Hoe vraag ik mijn logingegevens op voor het leerplatform MyFebelfinAcademy?
  5. Ken ik de algemene voorwaarden?
  6. Dien ik te betalen voor mijn inschrijving?
  7. Kan ik mijn inschrijving annuleren?
  8. Kan iemand anders in mijn plaats deelnemen?
  9. Wat te doen wanneer ik te laat kom?
  10. Waar kan ik mijn certificaten bekomen?
  11. Hoe kan ik op de hoogte blijven van een opleiding waar nog geen nieuwe datum voor gepubliceerd is?
  12. Is er lunch voorzien tijdens de middagpauze?
  13. Wanneer start en eindigt mijn opleiding?
  14. Waar vindt mijn opleiding plaats?
  15. Is er parkeergelegenheid in de buurt?
  16. Hoe kom ik opleiding volgen via het openbaar vervoer?
  17. Hoe kan ik Elan+ het best contacteren?