1. Home › 
  2. › 
  3. Fin Day: Levenslang Leren in de financiële wereld: Ontdek & overwin

Fin Day: Levenslang Leren in de financiële wereld: Ontdek & overwin

In een financiële wereld die voortdurend evolueert, is de kunst van het leren van onschatbare waarde. Verrijkt met interactieve activiteiten en tips, biedt deze opleiding concrete strategieën voor effectief leren. Een must voor iedereen in de financiële sector die zijn leercompetenties wil versterken.  In deze sessie duiken we dieper in het belang van levenslang leren en verkennen we diverse leerstijlen. Ontdek de geheimen achter effectief leren terwijl we samen de "vloek van kennis" ontrafelen, de fascinerende wereld van het Mandela-effect verkennen en enkele leermythes doorbreken.

Bereid je voor op inzichten, interactieve activiteiten en praktische tips die je leerreis verrijken!

De doelstellingen van deze opleiding zijn :

Categorie Financieel
Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding

Bijscholingsuren Bank: 2u algemeen
Verzekeringen: 2u algemeen
Consumentenkredieten: 2u algemeen
Hypothecaire kredieten: 2u algemeen

Geregelde bijscholing

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door iedereen die zich bewust is van het belang van levenslang leren maar inzicht wil verwerven in verschillende leerstijlen om de individuele leercompetenties te versterken.

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

Voorafgaand aan de sessie vullen alle deelnemers een 'Live Online Leer Activiteiten’ of LOLA-beoordeling in. Deze beoordeling brengt iemands interesses in kaart en duurt ongeveer 15 minuten om in te vullen. De beoordeling is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal : PowerPoint presentatie

Docenten

Filip De Fruyt
Personal development

Bart Wille
Personal development