1. Home › 
  2. › 
  3. › 
  4. Elan+ en GoodHabitz slaan de handen ineen: Krijg toegang tot bijna 100 online trainingen!

Elan+ en GoodHabitz slaan de handen ineen: Krijg toegang tot bijna 100 online trainingen!

, Persoonlijke ontwikkeling

Goed nieuws voor iedereen die graag aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling werkt: Elan+ is een partnership aangegaan met GoodHabitz. Hierdoor kan je gratis een persoonlijk lidmaatschap krijgen tot de GoodHabitz-trainingen. Van communicatie tot persoonlijke effectiviteit en van positieve psychologie tot leiderschap, met de bijna 100 online trainingen van GoodHabitz is er voor ieder wat wils.

main pic

Voor ieder wat wils met de Goodhabitz trainingen

Van communicatie tot persoonlijke effectiviteit en van positieve psychologie tot leiderschap. Met de bijna 100 online trainingen van GoodHabitz (o.a. Nederlands-, Frans- en Engelstalig) is er voor ieder wat wils.

Toegankelijk én fun

Het credo? Leren moet net zo leuk zijn als een avondje in de bios. Nouri Zouaghi, Country Director GoodHabitz België, legt uit: “Bij GoodHabitz zien we het leven als één groot leerproces.

Reden genoeg om persoonlijke ontwikkeling laagdrempelig te maken. Voor iedereen. Inderdaad, net zo leuk als andere vormen van tijdbesteding zoals het uitoefenen van je hobby’s of een bezoekje aan de bioscoop.”

Softskills steeds belangrijker

Zouaghi toont zich verguld met de samenwerking met Elan+. “Het is ons doel om iedereen in Europa aan het leren te krijgen, dus dit is een prachtige stap richting dat doel.

Softskills worden meer en meer belangrijk in ieder beroep en de financiële sector is daarop geen uitzondering. We hopen dat we met onze trainingen een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de persoonlijke groei van zoveel mogelijk financiële medewerkers.”

Onze inzichten

Elan+: een actueel en relevant opleidingsaanbod

Vanaf 1 februari 2024 kunnen medewerkers binnen het paritair comité 310 weer inschrijven voor een op...

Lees meer

The Fin Challenge 2023: Nieuwe bancaire businessmodellen

The Fin Challenge is een tweejaarlijkse hackathon waar finance professionals samen op zoek gaan naar...

Lees meer

Febelfin Academy Survey 2023: 3 nieuwe conclusies over leren in de financiële sector

Hoe willen jullie vandaag en morgen leren? Die vraag aan cursisten stond centraal in de meest recent...

Lees meer